Srbija izabrala eurovizijsku pobjednicu, no glavna zvijezda ipak je bila Konstrakta. Evo zašto

Autor:

29.02.2024., Beograd - Druga polufinalna vecer festivala "Pjesma za Euroviziju 2024". Izabrat ce se osam natjecatelja za finalnu vecer kada ce biti izabran predstavnik Srbije za Euroviziju. Ana Djuric - Konstrakta.  Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Pop pjevačica Teya Dora predstavljat će Srbiju na pjesmi Eurovizije u svibnju u švedskom Malmou s pjesmom “Ramonda”, nakon što je pobijedila u finalu natjecanja, prenijela je agencija Tanjug.

Teya Dora je u subotu navečer dobila najveći broj bodova glasova peteročlanog stručnog žirija, ukupno 44 boda, kao i deset na osnovu sms glasova gledatelja.

“Malo sam zbunjena”, rekla je Teodora Pavlovska, nakon što je proglašena pobjednicom “Pjesme za Euroviziju” dodavši: “Neću vas razočarati, bit ćemo najbolji”.

Nakon što je još jednom izvela pobjedničku “Ramondu”, Teya Dora je novinarima rekla da se osjeća fenomenalno, kao i da je zahvalna svima na glasovima.

Hrvatsku će predstavljati Baby Lasagna koji je pobijedio na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije Dora pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”.

Glavna zvijezda izbora ipak je bila Ana Đurić Konstrakta, čiji je nastup ponovno izazvao brojne komentare.

Ovaj put na pozornici je mijesila kruh, a komentaru nije mogla odoljeti ni jedna beogradska pekara, koja je na društvenim mrežama podijelila njen nastup, uz poruku.

“Ako stvarno od kila praviš dva, od ponedjeljak pusti CV Zoranu iz Kadrovske”, navodi City Magazine Danas.rs-a.

 

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.