Konstrakta o influencerima: To je uvredljivo za ljude koji rade od 9 do 5

Autor:

22.09.2022., Rovinj - Vesela atmosfera na prvom danu 15. Weekend media festivala, koncert Konstrakte. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Emica Elvedji/PIXSELL

Godinu dana prije nego što su pozornicu finala Eurosonga zašarenili članovi grupe Let3 i natjerali milijunsku publiku da s njima uglas viče ‘ŠČ’, predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta u puno suptilnijem nastupu ‘navukla’ je sve na jednostavnu koreografiju rukama i pjevanje zaraznih stihova ‘Biti zdrava, biti-biti-biti-biti zdrava…’

Od svoje pobjede na izboru srpske pjesme za pjesmu Eurovizije Konstrakta je dobivala brojne ponude za sponzorstva. U podcastu ‘Sto minuta Buke’ otkrila je da nije uvijek bila zadovoljna tim ponudama.

“Nije mi OK. Naplatit ću ja svoj lik i djelo, u redu, ajde. Ali zašto bih za jednu objavu uzela 5.000 eura? Meni je to uvredljivo za ljude koji sjede mjesec dana od 9 do 17 sati i rade neki odgovoran posao. Ne želim sudjelovati u tome”, izjavila je.

Komentari na njenu izjavu na društvenoj mreži X mahom su pozitivni. “Poštena žena, kapa dolje“; “U pravu je, ljudi će napraviti sve da bi na Instagramu predstavili svoje životiće vrednijim od tuđih”.

Neki su, pak, mišljenja da treba uzeti novac ako joj ga nude, i ne ‘pametovati previše’.

Inače, Konstrakta je na Eurosongu zauzela peto mjesto u finalu što je najbolji rezultat Srbije u prethodnih 10 godina. I ove godine sudjeluje na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, i to s pjesmom ‘Novo, bolje’.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.