JAKIROVIĆ ‘Rijeka je trebala uvećati primanja cijelog stožera, ali Mišković više nije sjeo sa mnom’

Autor:

27.04.2024., Varazdin - SuperSport HNK, 32. kolo, NK Varazdin - GNK Dinamo. Sergej Jakirovic Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Još bih ja bio u Rijeci da je Damir Mišković uvećao primanja cijelog stožera kako je i dogovoreno. To je, u najkraćim mogućim crtama, verzija Dinamovog trenera Sergeja Jakirovića o naprasnom odlasku s Kvarnera


Nikad se navijači Rijeke i Sergej Jakirović neće složiti oko kasnog kolovoza 2023. godine. Za ‘Jakira’, njegov odlazak u Dinamo bio je normalan transfer, za navijače Jakirović je bio i ostat će ‘pobjegulja’ koja je ostavila klub na cjedilu tri dana prije neopisivo važnih europskih dvoboja s Lilleom.

Nakon osvojene duple krune s Dinamom, trener se osvrnuo i na prošlo ljeto. I, kaže čovjek… Nije mu bilo lako.

“Nije bilo nimalo lako. Smijenjen je Igor Bišćan i u roku sat vremena sam dobio poziv Dinama. Nazvao sam predsjednika Miškovića i rekao mu da ne mogu odbiti taj poziv”, govori Jakirović za Denis Podcast.

MIŠKOVIĆ ‘Željko Sopić će apsolutno sigurno biti trener Rijeke i iduće sezone’

“Imao sam već ponudu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ipak, tada nije bilo vrijeme, odlučio sam ostati, ali uz obećanje predsjednika da ćemo nakon priprema sjesti i dogovoriti se oko novog ugovora”.

Obećanje koje, tvrdi ‘Jakir’, nije ispunjeno:

“Samo jedan prijedlog je poslan, htjeli smo uvećati primanja od cijelog stručnog stožera. Međutim, mi nikad nismo sjeli. To mi je bila neka povratna informacija da se tu ne gleda baš dugoročno, kao što se priča u javnosti”.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

A turbo-ekspresno-šokantni odlazak s Kvarnera u Maksimir pojasnio je i dodatno:

“U razgovoru s obitelji i stožerom, koji je moj stožer osim Radomira Đalovića i Gojka Mrčele, koji je rekao da želi ići, to su profesionalne odluke koje morate donositi. Naravno da to ljudima nije leglo, ali ja sam morao donijeti odluku u roku pola sata”, rekao je Sergej Jakirović za Denis Podcast.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.