Jak vjetar otežava vožnju, kolona teretnih vozila na Bajakovu tri kilometra

Zbog vjetra zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (I. skupinu vozila), a dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom na dionici između Novog Vinodolskog i Senja (I. i II. skupinu vozila), javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog jakog vjetra uz ograničenje brzine vozi se na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.

U Zagrebu, danas, 21.rujna, od 08:00 sati do nedjelje, 22. rujna do 22:00 sata zbog automobilističkog natjecanja u organizaciji autokluba INA Delta bit će zatvorene sljedeće ulice: Ulica Hrvatske bratske zajednice (istočni i zapadni) kolnik, Ulica grada Vukovara (djelomično južni kolnik u razini HBZ-a), nadvožnjak iznad Slavonske avenije (sjeverni kolnik, u razini HBZ).

Obilazak : smjer istok-zapad: Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Slavonska avenija; obilazak smjer zapad-istok: Ulica grada Vukovara – Avenija Marina Držića – Slavonska avenija.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Kolona teretnih vozila na autocesti A3 ispred graničnog prijelaza BAJAKOVO. Kolona vozila proteže se oko 3 km.

Osobna vozila na GP Maljevac, Hrvatska Kostajnica i Kaštel na izlaz iz zemlje čekaju oko pola sata, koliko i osobna vozila na ulaz u zemlju na GP Slavonski Brod.

Komentiraj