FaH

IZJAVE O PRAĆENJU: Ranko Ostojić tužio Nikolu Grmoju

“Već prvog dana podnio sam privatnu tužbu protiv Nikole Grmoje zbog javnog klevetanja”, potvrdio je ministar policije Ranko Ostojić. “Rekla kazala sistem je apsolutno neprihvatljiv, a optuživati policijski i sigurnosni sustav bez dokaza je neozbiljno, rekao je ministar na odlasku. Glasnogovornika MOST-a optužio je da je lažnom izjavom o praćenju Bože Petrova uznemirio javnost, a sve s ciljem skretanja pozornosti. Umjesto da se poklopi ušima jer je već jednom lagao o pritiscima na svoje zastupnike, on opet napada i ugrožava sustav”, kaže Ostojić.

“Kad grmi najmanje kiše pada, ali to je očito bilo dobro pokriće za neke druge stvari koje se u ovom trenutku odvijaju i bacanje prašine u oči da se ne bi primjetilo neke druge događaje i propuštena obećanja koja smo slušali od ljudi iz Mosta,” rekao je Ostojić.

“Vjerujem i da je crveni i plavi sloj pratio Petrova”

“Imamo informacije da je Petrov kroz cijelo ovo vrijeme bio praćen od strane PNUSKOK-a. Vrijeme je da se to završi. SOA često podsjeća na tortu u kojoj imamo jedan crveni red, jedan plavi pa jedan crveni”, kazao je Grmoja prije desetak dana na N1 televiziji.

“Vjerujem da je i crveni i plavi sloj pratio Petrova. Izlazile su u javnost stvari koje su mogle znati samo te tri strane. Za dvije velike stranke ovo je bila neviđena situacija i oni su nastojali osigurati da se MOST prikloni upravo njima”, dodao je Grmoja.

Komentiraj