IZGLEDAN REBALANS Plenković najavio da će doći do ‘određenih prilagodbi’ proračuna

Autor:

Premijer Andrej Plenković

MARKO DJURICA/REUTERS

Premijer Andrej Plenković izjavio je u utorak u Bjelovaru kako će, budući da je došlo do restrukturiranja ministarstva, doći i do određenih prilagodbi oko proračunskog okvira.

Vezano za najave koalicijskog partnera Domovinskog pokreta da će tražiti rebalans proračuna, Plenković rekao je kako će doći do određenih prilagodbi da bi se realizirali ciljevi zajedničkog programa.

‘Članovi Vlade iz DP-a detaljno se upoznaju sa svojim resorima’

Trenutno smo u fazi da se trojica novih članova Vlade iz Domovinskog pokreta detaljno upoznaju s novim resorima za koje su preuzeli političku odgovornost, pa ćemo nastaviti zajedno provoditi program Vlade. Doći će do određenih prilagodbi i nastojat ćemo realizirati ciljeve zajedničkog programa, izjavio je novinarima Plenković.

“U tom kontekstu će sigurno biti mjesta i za realizaciju projekata koji su dominantno vezani za poljoprivredu, demografiju i iseljeništvo”, naglasio je.

DEMOGRAFSKI DP Samo dvojica vodećih ‘domovinaca’ imaju više od dvoje djece, ‘rekorder’ uskratio podršku Plenkoviću

Riječ je o resorima koje vode koalicijski partneri iz Domovinskog pokreta.

Nadležno Ministarstvo financija

Izmjene u proračunu u nadležnosti su Ministarstva financija.

Predsjednik Vlade i HDZ-a Plenković u Bjelovaru je zajedno s ostalim kandidatkinjama i kandidatima s HDZ-ove liste na izborima za EU parlament, predstavio program „Hrvatska snažna i važna” istaknuvši da se HDZ zalaže za moderni suverenizam i očuvanje socijalne kohezije.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.