FOTO: Kazalište Luda kuća

Popularna glumica, Anđelka Prpić, još poznatija po ulozi istoimene Anđelke iz serije ‘Andrija i Anđelka’, koja je stekla veliku popularnost diljem regije, dolazi u Zagreb, točnije u kazalište Luda kuća.

Tamo će nastupiti u dugo očekivanoj monodrami ‘Šta me snađe’, u kojoj genijalna Anđelka glumi čak 12 likova, a dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se “nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke”.

“Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem “da” izazovu“, rekla je.

Iza ove fenomenalne monodrame stoji produkcija Dragoslava Ganea Pecikoze, koji tvrdi da je ovaj projekt kombinacija televizijske i kazališne predstave, uvjeren u Anđelkin talent i popularnost.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se nađe pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu.

Nema sumnje da se nećete nasmijati i uživati u predstavi koja je na rasporedu u Ludoj kući u četvrtak (26. travnja) u 20 sati, a u svibnju predstavu možete pogledati 11. svibnja i 24. svibnja.

Anđelka Prpić

Komentiraj