IKEA FAMILY program ima 200 tisuća članova u Republici Hrvatskoj

IKEA

Upisom Maje Beneta (37) iz Grad Zagreba u program lojalnosti IKEA FAMILY, klub poznate robne kuće je nakon dvije i pol godine dosegnuo broj od 200 tisuća članova u Republici Hrvatskoj.

U znak zahvalnosti, ‘jubilarnu članicu’ zaljubljenika u uređenje doma, IKEA je iznenadila poklon bonom pa će sretna članica dobro poznatu plavu IKEA vrećicu moći napuniti proizvodima po izboru.

“Robnu kuću IKEA posjećujem nekoliko puta godišnje i stalno zaboravljam popuniti pristupnicu za članstvo. Konačno sam to odlučila napraviti putem interneta. Raduje me što ću od sada, u sklopu programa IKEA FAMILY, moći uživati u pogodnostima i različitim radionicama o uređenju doma, a sviđa mi se i program brige o okolišu te savjeti vezani za uštede”, izjavila je Maja Beneta.

Među prvim sljedećim aktivnostima u kojima mogu uživati članovi IKEA FAMILY programa je i proslava Dječjeg karnevala u robnoj kući IKEA, koja će se održati tijekom nadolazećeg vikenda, 18. i 19. veljače. U sklopu veselog karnevalskog programa, IKEA je za djecu pripremila niz iznenađenja, među kojima je i radionica facepaintinga na kojoj će se najmlađi, uz pomoć eko boja i vještih ruku animatorica, moći prerušiti u svoje omiljene likove.

U program se moguće prijaviti na nekom od IKEA FAMILY Kioska i odmah preuzeti svoju narančastu karticu ili pak na IKEA FAMILY internetskoj stranici…

Maje Beneta (37) preuzima poklon bon
Maja Beneta (37) preuzima poklon bon

Komentiraj