HT PRVA LIGA: Rijeka – Hajduk, početne postave

U zaostalom susretu 5. kola HT Prve lige snage će od 18:05 na Rujevici u Jadranskom derbiju odmjeriti Rijeka i Hajduk. Njihov prvi ovosezonski duel pripao je Rijeci koja je na Poljudu u vaterpolskim uvjetima pobijedila rezultatom 1:2.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na ozlijeđene Nwolokora, Velkovskog i Lončara dok su gosti bez kartoniranog Mujakića, a Posavec, Jradi, Jairo i Diamantakos su vraćeni u Split zbog sumnje u zarazu koronavirusom.

Trener Rijeke Simon Rožman je u najavi utakmice izjavio: “Jadranski derbi uvijek nosi emociju više. Hajduk bodovno možda nije na razini koju su željeli jer ekipa ima kvalitetu i dobro igraju u posljednje vrijeme. Derbi će odlučivati sitnice, a mi moramo smanjiti greške.”

Njegov današnji suparnik Paolo Tramezzani je dodao: “Znamo koliko znači ova utakmica. To je derbi, važna utakmica za nas. Imali smo dan više za regeneraciju i što bolju pripremu za ovu utakmicu. Pokušali smo naći rješenja. Moramo biti spremni i fokusirani svih 90 minuta, biti opasniji u napadačkom segmentu. Pokušali smo neke stvari na treningu. Bit ćemo spremni za utakmicu.”

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Dinko Knez (Osijek) i Marko Cestarić (Sisak), a za VAR su zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Damir Stipković (Zagreb), a suce će kontrolirati Vlado Svilokos (Sisak).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj