HT PRVA LIGA: Gorica – Varaždin, početne postave

Dvobojem Gorice i Varaždina koji počinje od 17 sati otvara se 28. kolo i četvrti krug HT Prve lige. U njihovom posljednjem međusobnom okršaju slavio je Varaždin koji je domaćem terenu upisao pobjedu od 2:1 dok je u prva dva ovosezonska susreta bolja bila Gorica (1:5; 1:0).

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na ozlijeđenog Suka i kartonirane Jovičića i Nimelyja dok su gosti lišeni usluga Urate, Novoseleca i Grgeca koji imaju problema s povredama.

Trener Gorice Siniša Oreščanin je u najavi dvoboja rekao: “Poraz od Rijeke teško nam je pao, ali iz njega smo izvukli pouke. Rijeka je iskoristila sve naše propuste, no već smo se okrenuli Varaždinu. Znamo kakav nas protivnik očekuje, to je momčad koja nas je pobijedila u našem posljednjem sudaru, a taj mi je poraz ostavio možda i najdublji ožiljak otkad sam došao ovdje.”

Strateg Varaždina Zoran Kastel je dodao: “Ostalo nam je još devet prilika za osvajanje bodova. Prva stepenica na tom putu čeka nas danas. Protivnika smo analizirali kroz njegove posljednje utakmice. Recept za uspjeh je naizgled jednostavan, trebamo ponoviti igru i volju kakvu smo prikazali početkom veljače, kada smo preokretom kod kuće svladali Goricu s 2:1 u završnici, iskoristili njihov umor i došli do sva tri boda.”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će asistirati Dino Knez (Osijek), Kristijan Novosel (Valpovo) i Marko Cestarić (Sisak) dok su za VAR zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka). Suce će kontrolirati Draženko Kovačić iz Križevaca, a delegat susreta je Dalibor Kajinić (Požega).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj