HOSPITALIZIRAN TALIJANSKI PREMIJER: Podvrgnut hitnom kirurškom zahvatu

Autor:

epa05672544 Italian Prime Minister in charge Paolo Gentiloni speaks after the end of his talks with parties, Rome, Italy, 12 December 2016. Italian Premier-designate will present his new cabinet later in the day. President Sergio Mattarella on 11 December gave the former foreign minister a mandate to form a new government in the wake of Matteo Renzi's resignation as premier last week, following a crushing defeat in a 04 December constitutional referendum.  EPA/GIUSEPPE LAMI

Talijanski premijer Paolo Gentiloni osjetio je slabost po povratku sa službenog puta u Parizu te mu je hitno izveden kriruški zahvat proširenja krvne žile, javljaju u srijedu talijanski mediji.

Predsjednik talijanskog Vijeća, 62-godišnji Gentiloni koji je dužnost preuzeo u prosincu, doživio je slabost po povratku iz Pariza te je primljen u bolnicu gdje su liječnici smatrali nužnim napraviti hitan kirurški zahvat, izvješćuje informativna tv postaja RaiNews.

Zahvat je dobro prošao i Gentiloni je dobro i budan, javljaju mediji pozivajući se na vladine izvore i dodaju da će šef vlade morati ostati nekoliko dana u bolnici.

Paolo Gentiloni koji je prije mjesec dana naslijedio Mattea Renzija trenutno je na turneji u raznim europskim glavnim gradovima.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)