Holding: Usporava se odvoz smeća u Zagrebu

Autor:

05.12.2023., Zagreb - Odlagaliste Jakusevac zatvoreno je tek nesto vise od 24 sata, a centar Zagreba vec "krase" neodvezene vrecice sa smecem i pune kante.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

U Zagrebu se usporava odvoz smeća, objavio je u petak Zagrebački holding. Ističu da je to posljedica odrona na smetlištu Jakuševec koji se dogodio prije četiri dana.

Zbog toga je, kako kažu u kratkom priopćenju, otežan pristup smetlištu. To će kao posljedicu imati usporavanje odvoza smeća u glavnom gradu.

“Dana 4. prosinca 2023. dogodio se odron na odlagalištu Jakuševec-Prudinec. Istražne radnje kojima će se utvrditi kako je do odrona došlo još su uvijek u tijeku. S obzirom na to da je sigurnost radnika i građana na prvom mjestu, uspostavljen je sigurnosni protokol za odlaganje otpada na odlagalište.

Zbog uvedenog sigurnosnog protokola, odlaganje otpada na Jakuševec do daljnjeg će biti usporeno i otežano. To će za posljedicu imati i usporavanje odvoza otpada u gradu. Građane molimo za strpljenje i razumijevanje”, objavio je Holding.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.