HNS neće biti kažnjen zbog tučnjave navijača u Armeniji. Postupak je zatvoren

Autor:

11.09.2023., Erevan, Armenija - Kvalifikacijska utakmice za UEFA Euro 2024. nogometno prvenstvo, 6. kolo, Armenija - Hrvatska.  Photo: Hrach Khachatryan/PIXSELL

Hrach Khachatryan/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez u petak je objavio da je Disciplinska komisija UEFA-e donijela odluku o zatvaranju disciplinskog postupka protiv HNS-a za ponašanje navijača na utakmici kvalifikacija za EURO između Armenije i Hrvatske.

Podsjetimo, nakon utakmice u Erevanu, prema prijavi delegata pokrenut je disciplinski postupak protiv HNS-a zbog ponašanja navijača. “Nakon iscrpnog očitovanja Hrvatskog nogometnog saveza, Disciplinska komisija Uefe je na sjednici održanoj 28. rujna zatvorila disciplinski postupak”, objavio je HNS.

“Naravno, raduje nas ovakva odluka UEFA-ine Disciplinske komisije jer smatramo da smo kroz svoje detaljno očitovanje dokazali da Hrvatski nogometni savez nije odgovoran za nerede na stadionu u Erevanu odnosno da ne postoje dokazi da su u tim neredima sudjelovali hrvatski navijači. Zahvaljujem pravnom teamu koji je pripremio izvrsno očitovanje te našem odjelu sigurnosti koji je kvalitetno pripremio utakmicu i priložio važne dokaze tijekom ovog postupka”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić za službene stranice.

Još se čeka odluka Disciplinske komisije po pitanju utakmice Hrvatska – Latvija odigrane u Rijeci, a za koju je HNS prijavljen zbog rasizma i diskriminacije.

Vrh HNS-a sumnja da je snimka ustaške zastave naručena, šef FARE-a iz Londona stiže u Zagreb

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.