UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske i zbog utakmice u Armeniji

Autor:

11.09.2023., Erevan, Armenija - Kvalifikacijska utakmice za UEFA Euro 2024. nogometno prvenstvo, 6. kolo, Armenija - Hrvatska.  Photo: Hrach Khachatryan/PIXSELL

Hrach Khachatryan / Pixsell

Nove loše vijesti za hrvatski nogomet dolaze iz Nyona. Disciplinska komisija Uefe pokrenula je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog ponašanja navijača na utakmici Europskih kvalifikacija između Armenije i Hrvatske koja je odigrana u Erevanu, objavio je HNS.

Hrvatski nogometni savez prijavljen je prema članku 16. Disciplinskog pravilnika Uefe zbog neprimjerenog ponašanja navijača. Prema izvještaju delegata, oko 20 navijača koji su kupili ulaznice na crnom tržištu, a za koje se sumnja da su iz Hrvatske, sudjelovalo je u tučnjavi s armenskim navijačima na južnoj tribini. Hrvatski nogometni savez nema podatke o identitetu tih osoba, navodi se iz Saveza.

Podsjećamo da je krovna europska nogometna kuća pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza i zbog zastave s ustaškim obilježjem koja je uočena na tribini stadiona Rujevica u susretu s Latvijom.

Zbog ustaške zastave na Rujevici pokrenut postupak protiv Hrvatske! Na Pampasu bez gledatelja?

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.