Harrison Ford mora na operaciju nakon ozljede na snimanju Indiana Jones filma

U četvrtak je objavljeno kako je Harrison Ford ozlijedio rame na snimanju petog dijela filma o Indiani Jones koje se odvija u Engleskoj, ali se u tom trenutku nije znala težina ozljede. Danas (petak) je izvor blizak britanskom tabloidu The Sun rekao kako je ozljeda ramena 78-godišnjeg glumca takva da zahtijeva operaciju. Razlog tome je činjenica da je Ford obnovio staru ozljedu te da se rame može izliječiti samo uz pomoć operacije.

Do ozljede je došlo tijekom uvježbavanja scene obračuna, a redatelj James Mangold je rekao kako će se film nastaviti snimati bez Forda ali su članovi ekipe već obaviješteni kako bi se slavni glumac mogao vratiti snimanju tek za četiri do pet tjedana.

Ovo nije prvi puta da se Harrison Ford teže ozlijedio na snimanju nekog filma. Prije sedam godina slomio je nogu na snimanju filma „Ratovi zvijezda: Sila se budi“ u kojem je glumio Hana Soloa. U ulozi avanturistički nastrojenog arheologa Indiane Jonesa pojaviti će se nakon 13 godina pauze, a u petom dijelu glumiti će sa Phoebe Waller-Bridge i Madsom Mikkelsenom. Premijera filma, koji još nema službeno ime, predviđena je za srpanj 2022. godine.

Komentiraj