Gwyneth Paltrow ne može gledati sebe na filmu, samo jedna scena je iznimka

Prošlo je 20 godina od premijere filma „Obitelj čudaka“ (The Royal Tenenbaums) redatelja Wesa Andersona i tim je povodom organiziran virtualni event u sklopu Tribeca Film Festivala na kojem je govorila i Gwyneth Paltrow. Nekoliko je razloga zbog kojih poznata glumica obožava ovaj film, a jedan od njih je taj što ju je na snimanju filma posjetio njen otac, koji je preminuo godinu i pol dana nakon premijere filma.

„Sjećam se dana kada me je otac posjetio. Bio je to dan kada smo snimali scenu u kojoj ja, u ulozi Margort, izlazim iz autobusa a Ritchie (Luke Wilson) me pokupi i odveze. Moj otac je bio tamo. To je bio poseban dan“, izjavila je Gwyneth Paltow na panelu, a prenosi USA Today. To je jedan od razloga zbog kojeg je „Obitelj čudaka“ jedini film iz karijere Gwyneth Paltrow koji ona može gledati.

„Mrzim, mrzim, mrzim sebe gledati u filmovima i mislim da je to jedina scena u cijeloj mojoj karijeri koju mogu gledati“, rekla je Gwyneth Paltrow a ekipa filma ispričala je i jednu zanimljivost sa snimanja, a to je da je Gene Hackman za ulogu u tom filmu bio prilično potplaćen.

„To nije bio honorar na koji je navikao, ali kada je pristao i prihvatio ulogu, dao je sve od sebe“, prisjetio se redatelj Wes Anderson.

Komentiraj