Grbin: “Vrijeme je da na čelo Varaždina dođe osoba neopterećena sudskim postupcima”

Predsjednik SDP-a  Peđa Grbin posjetio je u srijedu Varaždinsku županiju kako bi pružio podršku stranačkim kandidatima za lokalne izbore, a komentirajući rezultate predizbornih anketa, rekao je da će u onim sredinama u kojima su u četiri godine opravdali povjerenje i pobijediti.

Posjet je počeo u Varaždinu, gdje su ga, uz ostale članove stranke i kandidate, dočekali kandidatkinja za županicu Barbara Antolić Vupora i kandidat za varaždinskog gradonačelnika Neven Bosilj.

Na novinarsko pitanje kako komentira rezultate ankete o SDP-u u četiri najveća hrvatska grada i primjedbu da će, osim možda u Rijeci, stranački kandidati teško ući u drugi krug, Grbin je odgovorio da ne zna o kojim je anketama riječ.

„U anketi u Osijeku naš kandidat ulazi u drugi krug i jedini je koji može pobijediti HDZ, a u Zagrebu naš kandidat se bori za ulazak u drugi krug. U Splitu je naš kandidat odmah na granici za ulazak u drugi krug, a u Sisku drugog kruga neće biti”, rekao je Grbin i dodao da drugog kruga neće biti ni u Čakovcu, a očekuje odličan rezultat i u Zadru, Velikoj Gorici i Puli.

„Očekivanja su SDP-a, prije svega, da u onim sredinama u kojima smo već dobili povjerenje građana i gdje sam uvjeren da smo u ove četiri godine to povjerenje opravdali imamo dobar rezultat, a to je lako nazvati jednom riječju – pobjeda”, istaknuo je čelnik SDP-a.

Dodao je da dobar rezultat očekuje i u Međimurskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji, te odličan rezultat u Zagorju i u Varaždinskoj županiji.

„Vrijeme je da na čelo Varaždina dođe osoba koja neće biti opterećena sudskim postupcima, vrijeme je da se Varaždin oslobodi sudskih nagodbi koje onemogućavaju normalan rad. Vrijeme je da na čelo Varaždinske županije i Varaždina dođu ljudi poput Nevena i Barbare”, zaključio je Grbin

Komentiraj