Lidl Hrvatska

Gradsko kazalište Trešnja i Lidl Hrvatska surađuju na produkciji predstave ‘Orašar’

Na ugodnom druženju predstavljena je suradnja trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i Gradskog kazališta Trešnja na produkciji predstave ‘Orašar’, bezvremenske blagdanske bajke djece i odraslih diljem svijeta.

Kazalište Trešnja po prvi puta će uprizoriti ovu predstavu, a popularne drvene igračke iz Lidla postaju dio čarobne božićne kazališne priče.

Prisutnima su se obratili predstavnici kazališta Trešnja, glumci i autori predstave te predstavnici Lidla Hrvatska, događaj je moderirala poznata glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Ravnateljica Gradskog kazališta Trešnja Višnja Babić te glumci Karla Brbić i Marin Klišmanić otkrili su razne zanimljivosti o ovoj predstavi, u režiji Paola Tišljarića i dramatizaciji Lade Kaštelan prema Hoffmannovoj bajci, koja nas vodi u svijet mašte u kojem ljubav i prijateljstvo pobjeđuju. Voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska, Marina Dijaković, izrazila je veliko zadovoljstvo zbog nove i korisne suradnje.

Događaju su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života: Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Ana Vilenica, Ana Vučak Veljača, Krunoslav Klabučar te Petra Kurtela. Na kraju službenog dijela uzvanici su imali priliku razgledati asortiman igračaka koje će trajno ostati u prostoru igraonice Gradskog kazališta Trešnja.

Ne propustite priliku sa svojim najmlađima pogledati ovu uistinu posebnu predstavu. Premijerna izvedba ‘Orašara’ na rasporedu je 30. studenoga, a zadnja izvedba bit će sredinom siječnja 2019. godine.

Također, u igraonici kazališta Trešnja u subotu, 17. studenog, održat će se i kreativna radionica inspirirana ‘Orašarom’, u sklopu koje će se koristiti i edukativne drvene igračke iz Lidla. Ova radionica posebno je organizirana za djecu iz Dječjeg doma sv. Terezije od malog Isusa.

Komentiraj