Gradonačelnik Red Banka podržao Vesnu Škare Ožbolt

Pasquale Menna, gradonačelnik Red Banka u saveznoj američkoj državi New Jersey, inače vrlo blizak  predsjedniku Joeu Bidenu, iskazao je podršku Vesni Škare Ožbolt u njezinoj kandidaturi za zagrebačku gradonačelnicu

“S velikim entuzijazmom podržavam kandidaturu Vesne Škare Ožbolt za gradonačelnicu Grada Zagreba, u ovom vremenu od povijesne važnosti za grad”, napisao je u pismu podrške Pasquale Menna.

Po njegovim riječima, povezanost SAD-a i Hrvatske važna je za stabilnost Europe i prosperitet Hrvatske te je nužno da gradonačelnica glavnog hrvatskog grada uživa dugotrajni skladni odnos, što će pomoći njegovim stanovnicima u post-pandemijskom svijetu.

“Nema kandidata koji bolje doprinose dužnosti i već priznatoj službi koju Vesna predstavlja svojim primjerom. Ona je bila savjetnica prvom hrvatskom predsjedniku, predsjednica Odbora za reintegraciju istočne Slavonije, reformska i vrlo hvaljena ministrica pravosuđa, članica je Mediteranske mreže izmiritelja, a to su tek neka od njenih postignuća.

Hrvatska je stara i ponosna država a Zagreb njen živahni glavni grad. Zagreb treba njenu (Vesninu) viziju, vještine upravljanja, kompetentnost i iskustvo. Veza između naših naroda će biti povećana predanošću koju ona (Vesna) donosi, a što je dokazano kroz njezinu asistenciju u osiguravanju stabilnosti s NATO saveznicima tijekom mirovnog procesa i u periodu nacionalne stabilizacije”, stoji u pismu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Komentiraj