Građani dolaze na suđenje Milanu Bandiću, donijet će mu ‘poklone’

Građani iz inicijative ”Zagreb te zove” za srijedu organiziraju dolazak na ročište gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću za aferu Agram.

“U subotu 04.01.2020. godine građani su presudili: KRIV SI! Koliko će se suđenja još riješiti u korist prvog čovjeka Grada? I zagrebački golubovi već znaju da je svaka prijava podnesena protiv njega i suradnika s valjanim dokazima. 22.01.2020. godine u 9 sati, na Županijskom sudu u Zagrebu, Trg N. Š. Zrinjskog 5, ponovno je zakazana rasprava Milanu Bandiću i suradnicima (trebala se održati 13.01.2020. ali je odgođena).

Želimo biti tamo. Želimo ga dočekati. Želimo biti glasni. Stoga svi koji ste u mogućnosti, dođite u 8 i 30 sati pred Županijski sud u Zagrebu,Trg N. Š. Zrinskog 5. Transparenti poželjni”, poručili su iz građanske inicijative.

Prema nekim najavama, Bandiću će, za slučaj da ga sud proglasi krivim, donijeti poklon – sapun, četkicu za zube, toaletni papir i ručnik.

A za 1. veljače inicijativa “Zagreb te zove”, udruge “Siget”, “Zelena akcija” i “Pravo na grad” organiziraju i prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom “Dosta je!”. Prosvjed će se održati u 16 sati na Trgu bana Jelačića.

Treći je to prosvjed protiv gradonačelnika Bandića. Iz inicijative poručuju da riječ o prosvjedu protiv ‘Bandićeve otimačine’. “Gradonačelnik za svoje ortake čuva projekt Manhattan i vrijedna gradska zemljišta, a nas ostavlja da se gušimo u smeću čiji odvoz nam još i višestruko poskupljuje. Još jednom ćemo mu pokazati da nam je toga dosta”, poručili su.

Komentiraj