Grabar Kitarović vratila se s turneje po SAD-u: “Lipa naša predsjednica, dika i ponos našeg naroda…”

Autor:

Facebook

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović boravila je u Sjedinjenim Američkim Državama na obilježavanju desete obljetnice organizacije Women Political Leaders.

Grabar Kitarović povjerenica je za imunizaciju u toj organizaciji, a u Washingtonu i New Yorku nazočila je brojnim događajima. Na sastanku Međunarodnog savjetodavnog odbora ACUS-a govorila je o hitnim geopolitičkim pitanjima.

Facebook

Nazočila je i dodjeli nagrada Atlantic Council Global Citizen Awards 2023., gdje su sudionici odali priznanje izvanrednim vođama iz cijelog svijeta, a posebno ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom, njemačkom kancelaru Olafu Scholzu, japanskom premijeru Fumiu Kishidi i američkoj ministrici financija Janet Yellen.

Facebook

“Ne zaboravimo hrabre žene diljem svijeta, kao što je Olena Zelenska koja nas svakodnevno motivira i inspirira”, napisala je Kolinda Grabar Kitarović i slikala se sa suprugom ukrajinskog predsjednika.

Objava bivše predsjednice o boravku u SAD-u na društvenim mrežama izazvala je brojne komentare obožavatelja i obožavateljica.

“Lipa naša predsjednica, dika i ponos našeg naroda”, “Em lijepa, em pametna, em naša”, samo su neke od objava pratitelja na njezinu Facebooku.

 

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.