Glazbenici odgađaju objavljivanja albuma, Lady Gaga je među njima

Brojni filmski hitovi, zbog pandemije koronaviusa, neće se početi prikazivati u kinima kako je bilo najavljeno, ali filmaši nisu jedini čije se premijere odgađaju. I glazbenici su počeli odgađati objavljivanje svojih novih albuma. Svakako najpoznatija glazbenica koja je to napravila je Lady Gaga čiji novi album „Chromatica“ neće biti objavljen 10. travnja, kako je bilo predviđeno. Objavljivanje albuma odgođeno je na neodređeno vrijeme. Na taj način ona se pridružila glazbenicima koji su napravili isto kao što su Haim s albumom “Women in Music Pt. III,” Alicia Keys s albumom “Alicia” te Willie Nelson s albumom “First Rose of Spring.

Lady Gaga je to objavila u utorak na Twitteru. Napisala je kako vjeruje da umjetnost na najsnažniji način nudi veselje i ozdravljenje u vremenima kao što su ova, ali da ipak misli kako ne bi bilo dobro objaviti album u vrijeme pandemije. U istoj objavi otkrila je kako je pripremala iznenađujući nastup na festivalu Coachella koji je također odgođen zbog pandemije koronavirusa s travnja na početak listopada. Lady Gaga je posljednji puta nastupala na Coachella festivalu 2017. godine kada je zamijenila tada trudnu Beyonce.

Ujedno je ponovila kako je serija njezinih koncerata koja su se trebala održati u Las Vegasu od 30. travnja do 11. svibnja otkazana zbog zabrane javnih okupljanja ali se nada da će se ostali koncerti na američkoj turneji ipak održati.

Komentiraj