GLASAJTE! Od krvopija preko čvaraka do hapšenja: Ovo su novi kandidati za UjFuj Tjedna!

Autor:

Patrik Macek, Davor Javorovic, Josip Regovic, Sanjin Strukic, Amir Hamzagic/ATA Images, M.K./ATAImages/PIXSELL, Nacional

Pred vama je novi tjedan UjFuj Tjedna, ‘kulturno-umjetničkog’ programa Radio Nacionala koji donosi biserje političkih umova Hrvatske i nešto sitno preko granice…

I prošloga ste tjedna marljivo glasali, a uvjerljivo najviše glasova dobio je apsolutni rekorder u pobjedama u ovoj emisiji – Andrej Plenković. Oduševila vas je ova izjava: “Meni je jedna draga i simpatična curica iz Slavonskog Broda na Interliberu prišla, slikala se i dobacila, kaže ona meni: ‘Hvala na ručku’ (op.a. dižući kažiprst). ‘Hvala na ručku’ To znači da ta djeca nisu imala prije besplatan ručak u svojoj školi i da vide razliku.”

Prije nego krenemo s ovotjednim nominiranima, podsjetimo se ponovno kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

Evo nominiranih:

1. Domagoj Hajduković

Predsjedniče, da sam zločest, rekao bih što je identično komarcima i HDZ-u, oboje su krvopije. Ali, nisam zločest pa to neću reći.

 

2. Marin Miletić

Umjetnicima, našim glumcima, koji su stvarno prepoznatljivi, jako se trude, ne mogu nabrojati što su mi sve pripremili. Pa dajte se smilujte, deset tisuća eura, ja da imam, ja bih im dao. Za glumce!

 

3. Aleksandar Vučić o prioritetima

Porodica je najvažnija, al’ ovi čvarci što su dobri!

 

4. Oleg Butković

Nemojte se vi bojat za glasače HDZ-a, HDZ će, kad god ti izbori budu, pobijediti na tim izborima… i u Slavoniji!

 

5. Ivica Todorić

J… ja bih volio jako biti premijer Bosne i Hercegovine jer mislim da ima veliki potencijal.

 

6. Željko Sačić

Ne da ćemo hapsit’ samo ustaše! Ajmo mi i četnike hapsit’!

 

7. Aleksandar Vučić u Tik Tok kampanji

Šta radite? Je li bar pristojna plata?

 

8. Ana Brnabić

Svatko može da mi piše. Sa svima se čujem. To je jedan odnos između vlade i predstavnika radnika kakav ja znam da nikada prije nije bio.

 

 A sada – na glasanje!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.