Opuzenske mandarine, vučji čopor, skidanje gaća… Ovo su novi kandidati za Uj Fuj tjedna: Glasajte za svoje favorite!

Autor:

Stigli smo do novog tjedna nove sezone UjFuj Tjedna, ‘kulturno-umjetničkog’ programa Radio Nacionala koji donosi biserje političkih umova Hrvatske i nešto sitno preko granice…

I prošloga ste tjedna najviše glasova dali premijeru Andreju Plenkoviću. Šef projekta Slavonija rekao je kako nitko nije više učinio za hrvatsko selo od njega i Adezea. I pobijedio.

Prije nego krenemo s nominiranima, podsjetimo se kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Marijan Pavliček ministrici Vučković:

I nemojte mi, ministrice, zamjeriti, ali ovim potezom ste pokazali da se vi u svinje razumijete kao ja u opuzensku mandarinu, a ja se u opuzensku mandarinu apsolutno ništa ne razumijem.

 

2. Andrej Plenković:

Ovu veliku krizu zbog saobraćajne nesreće smo toliko brzo riješili da oni ne znaju što bi rekli. Oni nisu došli k sebi. Tu vidite da su u raskoraku, ne znaju što će ni jedni ni drugi.

 

3. Ivan Anušić o tome kako je u HDZ-u:

Na što bi ličilo da premijer ima apsolutnu mogućnost reći da moramo bespogovorno slušati i spuštati glavu? Nismo vučji čopor, mi smo demokratska stranka u kojoj se razgovara.

 

4. Peđa Grbin o Ivanu Anušiću:

Nakon što je prihvatio biti dio Plenkovićeve vlade, odjednom potpuno druga priča. I što drugo protumačiti osim da je čovjek za ulazak u vladu bio spreman skinuti gaće

 

5. Josip Đakić o Grbinovim prljavim gaćama:

Njegove gaće su najprljavije u ovom Saboru. Može ih staviti na štrik koji je najavio umirovljenicima.

 

6. Daniel Spajić o Kim Kardashian:

Mislim da je red osvrnuti se na jučer jednu od glavnih vijesti u našim medijima, a to je da je Kim Kardashian postala muškarac godine. Mislim da je to jako bitno za Hrvatsku i da mi sa svojim modernim suverenizmom pratimo te trendove.

 

7. Josip Đakić Katarini Peović:

Da je vaš bivši muž koristio borilačke vještine protiv vas, sigurno ne bi prošao kako je prošao.

 

8. Marin Miletić:

Kolegice i kolege koji su vidjeli planinarske domove na razglednicama, kako su stali čvrsto uz planinare jer ih je 50 hiljada. Puno je to glasova. Izbori su blizu, zagrabi prijatelju! Pokaži se da ti je stalo! Čovjek ne može 100 stepenica prijeći, ako prijeđe 150 mora se zvati hitna, dobio srčani infarkt. U životu se nije popeo do pola Sljemena ili na moju Učku. Treba zagrabit’ to, možda bude koji glas. Kako ta politika nekad baš bude gadna!

 

Glasati možete u anketi ispod:

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.