Futsal Dinamo pobjedom nad Alumnusom u Ciboni zaključio 2020. godinu

Futsal Dinamo svladao je Alumnus u KC Dražen Petrović s 3:1 i zaključio 2020. godinu pobjedom u prvenstvenoj utakmici koja je imala i humanitarni karakter.

Utakmica je bila čvrsta i prilično izjednačena. Plavi su na odmor otišli s minimalnom prednošću nakon sjajnog voleja Davora Kanjuha. Gosti su u prvom dijelu bili konkretniji. Pogodili su četiri puta okvir gola.

U nastavku utakmice izjednačio je Luka Davidović i rezultat 1:1 stajao je na semaforu sve do 37. kada je Mihovil Prgomet zabio na asistenciju Nikole Badrova, da bi dvije minute kasnije potonji zabio za konačnih 3:1.

U ranijoj utakmici, KK Cedevita Junior svladala je KK Dinamo 77:66, zadržala stopostotni učinak i nanijela Plavima prvi prvenstveni poraz. Najbolji strijelac utakmice bio je Dinamov Marko Jurič s 19 poena, a goste je predvodio odlični Emir Šabić sa 17 poena, od čega je dvije ključne trice zabio u samoj završnici dvoboja.

Obje utakmice igrale su se u sklopu humanitarne akcije Plavi Sveti Nikola za Gabrijelu Kurtušić, mladu djevojku iz Slavonskog Broda koja boluje od intraosealnog rabdomiosarkoma. Organizatori su u prodaju pustili virtualne ulaznice od kojih se sav prihod uplaćuje za Gabrijelino liječenje direktno na njen račun (HR4323400093112436806).

Komentiraj