FRED MATIĆ ‘Čitam odluku Ustavnog suda i sjetim se vukovarskog pakla, krvi i smrti. Ma, Fred, idiote, čemu? Za koga i za što?’

Autor:

17.04.2024., Zagreb - Docek izbornih rezultata za Hrvatski saboru u stozeru koalicije Rijeke pravde koju cine Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP), Centar, Hrvatska seljacka stranka (HSS), "Dalija Oreskovic i ljudi s imenom i prezimenom", Narodna stranka Reformisti i Gradjansko-liberalni savez (GLAS) u prostorijama SDP-a na Trgu Drage Iblera. Fred Matic.
 Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Davor Puklavec/PIXSELL

Dok traju postizborne kombinacije HDZ-a i SDP-a da skupe 76 mandata potrebnih za većinu, Ustavni je sud održao izvanrednu sjednicu nakon koje je Zoran Milanović upozoren da – ne može biti mandatar.

“Polazeći od navedenog, Ustavni sud upozorava sve sudionike izbora održanih 17. travnja da pri predlaganju budućeg mandatara za sastav vlade moraju biti svjesni te činjenice. Ustavni sud o tome će, po potrebi, donijeti posebnu odluku”, rekao je Šeparović.

Tvrdnje Ustavnog suda komentirao je SDP-ov Predrag Fred Matić.

“Čitajući odluke Ustavnog suda i ustavnih kvazistručnjaka, živo se sjetim vukovarskog ratnog pakla, krvi i smrti svojih prijatelja, svih stradanja, srpskih koncentracijskih logora i pitam se, pitam… “Ma, Fred, idiote, čemu? Za koga i za što?'” kazao je Fred Matić Indexu.

USTAVNI UDAR Šeparović: Zabranjujemo Milanoviću da bude mandatar i premijer!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.