Ino Zeljak

FOTO: VIP TRAVEL CAFFE Elegantni interijer za after work i warm up druženja

Vip Travel Caffe pravi je mali raj za odmor i zabavu, koji se smjestio u samom središtu Grada Zagreba, točnije u Bogovićevoj 6.

Prvo što gosti zamijete prilikom ulaska je elegantni interijer za čiji je dizajnerski potpis zadužan poznati zagrebački arhitekt Ante Vrban. Vođen svojom prepoznatljivom filozofijom, Ante Vrban je s vrhunskom preciznošću Vip Travel Caffe pretvorio u prostor koji odiše suptilnim spojem sofisticiranosti i topline doma. Korištenjem snježno bijele boje stvoren je dojam vrlo prozračnog i svježeg prostora, dok je sjajna crna boja u ulozi luksuza.

Interijerom prevladavaju jasne i čiste linije, s prelijepim detaljima poput primjerice prozirnih vitrina u kojima su izložene boce najluksuznijih pjenušaca. Svojim idejnim rješenjem i uređenjem, osim gostiju, Ante Vrban je posebno zadovoljio ukus mladog, uspješnog i perspektivnog poduzetnika Mateja Đorđevića, vlasnika VIP Travel Caffea.

Arhitekt Ante Vrban i vlasnik Matej Đorđević
Arhitekt Ante Vrban i vlasnik Matej Đorđević

Od svog otvorenja, postao je omiljeno i nezaobilazno odredište mnogih Zagrepčana, koji svoju prvu mirisnu jutarnju kavu ili pak opuštajuću času vina nakon posla obožavaju popiti upravo ovdje.

Ekipa iz Vip Travel Caffea među prvima je krenula i s ‘mini klupskim’ programom, odnosno zagrijavanjem prije izlaska, uz vibrirajuće plesne ritmove za koje su zaduženi DJ-i, majstori najboljeg zvuka.

Nakon napornog radnog dana ili prije noćnog izlaska posjetite Vip Travel Caffe, udobno se smjestite u luksuzni interijer, naručite si najdraže piće i prepustite se vrhunskoj atmosferi.

Komentiraj