HP Inc.

FOTO: VIDEO: Web-serija ‘The Wolf’ dio je predstavljanja usluge HP Secure

Tvrtka HP Inc. predstavlja prvu u nizu globalnih inicijativa za promicanje svijesti o sigurnosnim opasnostima za tvrtke i korisnike.

HP studios donosi dramatičnu web-seriju ‘The Wolf’ koja slikovito prikazuje opasnosti kojima su izložene poslovne mreže te što tvrtke moraju poduzeti kako bi se zaštitile. Glavnu ulogu tumači nagrađivani glumac Christian Slater.

Christian Slater u seriji sustavno i s lakoćom hakira tvrtku, od ureda za pohranu pisama do sobe za sastanke uprave, zahvaljujući stvarnim slabostima na nezaštićenim pisačima i računalima. U prvoj epizodi prikazano je kako sigurnost više nije samo odgovornost mreže niti neko rubno područje, već da se tiče svakoga od nas.

“Kako sustav povezanih uređaja ubrzano raste, tako i napadi na mrežne sustave postaju sve složeniji i snažniji. Zaštita uređaja, podataka i identiteta ključna je za održavanje povjerenja u tehnologiju te prilikom odluke s kim i s čim se povezujemo. HP na vlastitom primjeru pokazuje kako se postiže stalan i značajan napredak u osiguravanju budućnosti računalne tehnologije, a serija ‘The Wolf’ predstavlja kreativan način podizanja svijesti o tom sve većem izazovu za tvrtke”, rekao je Antonio Lucio, direktor za marketing i komunikacije tvrtke HP. „

“Sposobnost Christiana Slatera da odigra privlačno uznemirujućeg hakera, kao i njegova popularnost u svijetu internetske sigurnosti, čine ga pravim odabirom za ukazivanje na sigurnosna pitanja zbog kojih tvrtke postaju podložne napadima. Pratite kako se radnja serije ‘The Wolf’ razvija i kako HP Secure predstavlja rješenje za prijetnje i slabosti”, nastavio je Antonio Lucio.

Seriju ‘The Wolf’ režirao je Lance Acord, nominiran za nagrade BAFTA i Emmy, a montažu potpisuje dobitnik Oscara, Kirk Baxter.

“Hakiranje predstavlja ozbiljan i sve veći problem za tvrtke i korisnike. Kada mi je HP predložio suradnju na ovoj seriji, mislio sam da je to izvrsna prilika za informiranje javnosti o tome kako se bolje zaštiti protiv napada na mrežne sustave”, izjavio je Christian Slater.

U sljedećih nekoliko mjeseci HP će se potpuno posvetiti ponovnom osmišljavanju sigurnosti kroz cijeli niz suradnji, događaja i inovacija proizvoda za što sigurnije uređaje, riješenja i tehnologije.

Web-seriju možete pogledati i na adresi www.hp.com/TheWolf.

Više informacija o usluzi HP Secure potražite na www.hp.com/go/reinventsecurity.

Komentiraj