martimex.hr

FOTO: Svečanom proslavom Martimex proslavio 25. godina uspješnog poslovanja

Prvi hrvatski parfumerijski lanac Martimex je u Muzeju za umjetnost i obrt svečano proslavio 25-ti rođendan u društvu brojnih bivših i sadašnjih zaposlenika, klijenata, predstavnika medija te poznatih osoba.

Tvrtka Martimex je dvadesetipet godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj te Makedoniji proslavila u društvu više od 300 uzvanika, a vrhunac rođendanskog slavlja bila je skupocjena tombola na kojoj je podjeljeno 10 predivnih umjetnina i antikviteta iz impresivne kolekcije Muzeja Marton.

U predivnom ambijentu Muzeja za umjetnost i obrt, brojni uzvanici uživali su u večeri koja je posebno naglašavala prijateljstvo i povjerenje prema prvom hrvatskom parfumerijskom lancu.

“Htio bi se prije svega zahvaliti svima vama koji ste se rado odazvali našem pozivu da zajedno proslavimo 25-tu godišnjicu Martimexa. Mislim da trebamo biti ponosni da smo se uspjeli zadržati na poslovnoj sceni gotovo četvrt stoljeća. Činjenica da smo danas ovdje govori da smo se uspjeli, ne samo održati, već da imamo tvrtku koja je sposobna i dalje rasti i čvrsto se pozicionirati kao regionali igrač u beauty businessu”, rekao je Veljko Marton, vlasnik lanca Martimex.

Ova rođendanska proslava Martimexa nije se mogla održati bez ‘Martimex prijatelja’ – Ane Gruice, Mile Elegović Balić, Edite Misirić. Antonije Stupar, Vanje Halilović, Matije Vujice, Ane Miščević, Tihane Harapin Zalepugin, Kritine Krepele, Mirne Medaković, Petre Kurtele, Katarine Baban, ali i muških snaga poput Nenada Korkuta, Petra Ćiritovića i Amara Bukvića.

Vrhunac rođendanskog slavlja bilo je posebno iznenađenje koje je Veljko Marton uspio vrlo uspješno držati u tajnosti do posljednjeg trenutka. S obirom nas svoju kolekcionarsku strast prema umjetninama i antikvitetima, iz impresivne kolekcije muzeja Marton izdvojio je deset vrijednih predmeta za tombolu i podijelio ih najsretnijim dobitnicima večeri te taj način još jednom svima zahvalio prvenstveno na prijateljstvu koje su poklonili Martimexu.

Ana Miščević i Antonija-Stupar
Ana Miščević i Antonija-Stupar
Ana Gruica
Ana Gruica
Pamela Elekeš, Kristina-Krepela i Petra Kurtela
Pamela Elekeš, Kristina-Krepela i Petra Kurtela
Petar Ćiritović i Amar Bukvić
Petar Ćiritović i Amar Bukvić
Tihana Harapin Zalepugin
Tihana Harapin Zalepugin
Veljko Marton i Mila Elegović
Veljko Marton i Mila Elegović

Komentiraj