Iva Lulić, Jadranka Pezo

FOTO: STUDIO MARCELA Poznate Hrvatice u modnom editorijalu kao šumske vile

Poznate Hrvatice u modnom editorijalu Studia Marcela predstavljene kao šumske vile.

U prelijepom prirodnom ambijentu park šume Maksimir snimljen je bajkovit editorijal lanca frizerskog salona Studio Marcela.

U priči o šumskim vilama izvrsno su se snašle ambasadorice studija Marcela pjevačica Lidija Bačić, glumica Ana Vilenica, nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i Ivana Delač Đolo, bivše Miss Hrvatske Ivana Ergić i Nina Slamić Gudeljević te poznata manekenka Nikolina Miletić.

Pod kreativnim vodstvom fotografkinja Ive Lulić i Jadranke Pezo, priča o nježnim šumskim vilama postala je stvarna tim više, jer su se poznate Hrvatice izvrsno utjelovile ta nježna bića. Sve su odmalena vjerovale kako dobre vile postoje, a koje od njih su im bile najdraže provjerili smo na setu snimanja.

”Kad govorimo o vilama ne mogu pobjeći od svog prezimena – Vilenica. Baš mi je vilinsko. Saznala sam da su Vilenice po predaji bile žene koje su znale liječiti, a to su naučile od vila. Moja baka pričala mi je o vilama koje bi se noću skupljale i plesale, a ako bi zakazale konje, ujutro bi ti konji imali ispletene pletenice na grivi. Takve konje nisu smjeli dirati. Volim svoje prezime i nekad se stvarno osjećam kao vila”, rekla je lijepa Ana Vilenica.

Ana Vilenica
Ana Vilenica

”Vjerujem u dobre vile, a danas su to definitivno naše majke koje će sve učiniti da budemo sretni”, kaže Ivana Mišura.

Ivana Mišura
Ivana Mišura

”Mama me naučila da moram svaki dan prati zubiće jer Zubić vila donosi poklone samo za
zdrave i bijele zube. Ja sam ih redovno prala i za svaki zubić poklone dobivala”, prisjeća se Nina Slamić Gudeljević.

Nina Slamić Gudeljević
Nina Slamić Gudeljević

Komentiraj