PREDSTAVLJAMO Land Rover 6×6

Kahn Design

Tvrtka Kahn Design odlučila je ponuditi na prodaju modificirani Land Rover Defender sa šest kotača i tako obradovati nekog bogatog kolekcionara koji je spreman da za ovo neobično terensko vozilo izdvoji 280.000 eura.

Nakon što je Mercedes prestao proizvoditi terenac sa 6 kotača – G63 AMG 6×6 koji je koštao 450.000 evra, ljubitelji ove vrste vozila mogu uživati u modelu sličnih karakteristika, za znatno manju svotu novca.

Koncept kojeg je Kahn Design na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi predstavio pod imenom Flying Huntsman prešao je svega 400 km.

Na premijeri, proizvođač je snagu 6.2 litarskog V8 motora pozajmljenog od General Motorsa procijenio na 430 “konja” ali sada tvrdi da terenac razvija čak 500 ks.

Unaprijeđeni Defender ima pogon na svih 6 kotača, a osim po modificiranoj karoseriji, američkom motoru i dodatnoj pogonskoj osovini, vozilo se od standardnog Land Roverovog modela razlikuje i po specifičnom interijeru.

Kabina je obložena kožom i opremljena specijalnim sportskim sjedalima, panoramskim krovom i brojnim drugim luksuznim dodacima.

Komentiraj