FOTO: Poznati na novom Storybook Speed Dayu powered by Opel Crossland X

Robert Gašpert

Na stazi Karting Arene Zagreb (Zagrebački velesajam) na oduševljenje brojnih posjetitelja koji su prisustvovali događanju kako bi podržali svoje timove, vozači Antonija Stupar Jurkin, Marko Tolja, Jelena Glišić, Ivan Dečak, Ante Vrban, Lana Klingor Mihić, Lea Mijatović, Davor Grgin, Neven Novak i ostali odmjerili su vozačke sposobnosti na trećem Storybook Speed Dayu powered by Opel Crossland X.

Adrenalinska atmosfera nabijena emocijama, želja za pobjedom i pozitivna energija vladala je tokom novog dvoboja Storybook ekipe i Opel ekipe. Utrka je i ovaj put bila neizvjesna do samog kraja, što dokazuje da natjecatelji nisu željeli ništa prepustiti slučaju.

Atmosferu su dodatno zagrijala i dva voditelja Nenad Pavlica i Miroslav Zrnčević koji su natjecateljima otkrili pravila karting utrke te ih bodrili i poticali na pobjedu kako bi što vjernije utjelovili pravi sportski duh i prenijeli sve čari utrke.

Ženske članice nastupile su prve te dokazale da se odlično snalaze na karting stazi. Najbrža je uvjerljivo bila Marina Premrou koja je vozila za Opel. Nakon dama u bolide su sjeli muški članovi, vožnja je bila napeta do samog kraja, a uvjerljivi pobjednik muške utrke bio je član Storybookova tima, poznati arhitekt i Storybookov kolumnist Ante Vrban, koji je vožnjom oduševio sve prisutne.

Nakon uistinu napete vožnje ukupni pobjednik treći je put Opelov tim i to zahvaljujući ženskim članicama, dok je Storybookov tim pobjedu podnio sportski te im od srca čestitao.

Komentiraj