FOTO: Noelle limited edition kistovi s laganim drškama od bambusa

BIPA

Materijal budućnosti, bambus, već je zavladao u uređenju interijera, građevini, modnim detaljima pa čak i gastronomiji, a da ovaj eko trend ne zaobiđe i kozmetičku torbicu pobrinuo se poznati brand makeup pribora Noelle.

U kozmetičkom svijetu ne postoji ništa bolje od seta novih kistova, a u vrijeme blagdana ništa originalnije od jedinstvenog Noelle limited edition seta koji priziva omiljene dane u prosincu. Savršeno dizajnirani i inspirirani prirodom, u prigodnom bijelo zlatnom pakiranju sa simpatičnom porukom “Brush, sparkle, be merry“, make up kistovi s potpisom postaju idealan poklon.

Bambus je u Kini simbol dugovječnosti, a u Indiji prijateljstva, stoga je jasno da će novi makeup set bit dugovječan prijatelj svake šminkerice i trendseterice. Za sve ljubiteljice prirodnih materijala i egzotičnog stila, bambus pribor bit će “stvarčica“ koju trebaju ovih blagdana.

Beauty set od 11 kistova osim izgleda koji osvaja na prvu, nudi sve što treba za nanošenje makeupa bez greške. Nanosi pudera i proizvoda u kamenu tako su sada precizniji no ikad uz jedan veći i jedan manji kist, a nanošenje sjenila još pojednostavljeno uz također dva kista različitih dimenzija.

U setu se kriju i makeup kist za blendanje nakon nanošenja pudera u prahu ili kamena, kist za nanošenje korektora i rumenila, a da svaki detalj bude na svome mjestu pobrinut će se kist za nanošenje ruža, tanki aplikator za eyeliner i kist za obrve.

Lagana drška od bambusa te nevjerojatno mekana sintetička vlakna četkica samo će olakšati pripreme za blagdansko druženje s obitelji i provod u najluđoj noći u godini.

Potraga idealnog poklona za “pod bor“ za prijateljicu i najdražu šminkericu u obitelji prestaje tamo gdje se krije neobični Noelle set, samo u BIPA trgovinama…

Komentiraj