KK Mladost Ivanić-Grad

FOTO: Međunarodni karate kup Mladosti okupio je više od 563 mladih sportaša iz 61 kluba

Međunarodni karate kup Mladosti okupio je više od 563 mladih sportaša iz 61 kluba iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Slovačke.

Jedan od najstarijih karate turnira u Hrvatskoj održao se tradicionalno u Ivanić Gradu, a svoju vještinu i snagu odmjerili su djevojčice i dječaci u dobi između 7 i 15 godina, a nadmetali su se u kategorijama kata i borbi.

“Izrazito smo zadovoljni odazivom natjecatelja kao i kvalitetom prikazanih kata i borbi. Primili smo također čestitke od predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović, za kvalitetu organizacije Karate kupa“, izjavio je Krešimir Golubić, predsjednik Karate kluba Mladost Ivanić-Grad.

S prigodnim govorom natjecateljima, sportašima i svima prisutnima obratio se i gradonačelnik Ivanić Grada, Javor Bojan Leš:

“Ovo je jedno od najstarijih i najvećih natjecanja. Svake godine sve je više natjecatelja, a zbog svoje dobre organizacije svrstava se među najbolje karate turnire u Hrvatskoj za djecu od 7 do 15 godina. Ponosni smo što smo kao grad dio te priče“.

Po broju osvojenih prvih mjesta najuspješniji je KK Globus iz Čakovca (5 zlata, 9 ukupno osvojenih medalja), drugi je KK Mladost Ivanić-Grad (3 zlata, 17 ukupno osvojenih medalja), treći je KK IPON Zagreb (3 zlata, 8 ukupno osvojenih medalja).

Natjecanje je na tribinama pratilo oko 600 gledatelja.

Detaljnije rezultate možete pronaći na:

www.karate.com.hr

http://karate.com.hr/Tournament/30-kup-mladosti-2018/Results/85?dg=180

Komentiraj