facebook.com

FOTO: Las Vegas Show i bogat zabavni program

Las Vegas Show donosi u Laubu – Kuću za ljude i umjetnost raskoš prošlih vremena, vatromet, poznata imena, puno dobre glazbe i zabave.

Program je napravljen u maniri klasičnog zabavljačkog showa koji možete naći na poznatijoj vegaškoj ulici znanoj kao “Strip“ i priprema se već mjesecima. Očekuje vas šarenilo nastupa baziranih na repertoaru grupe Swingers koja nosi iskustvo nastupanja u čak deset zemalja. Uz Roberta Marekovića, lidera Swingersa, pjevačica i domaćica showa će biti Danijela Večerinović. Publiku očekuju poznate melodije (“New York, New York”, “La Bamba”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Viva Las Vegas”…) u aranžmanima benda sastavljenog od 11 članova s poznatim gostima koji će uskoro biti najavljeni.

Tu su i plesačice u kostimima, vatromet, akrobati, prikladna scenografija, gutači vatre, plesna škola swinga…

Program je podijeljen u šest tematskih dijelova: Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Ivo Robić, a kroz to dinamično glazbeno putovanje će vas voditi Robert Mareković, koji ne samo da je lider banda Swingers nego i cijenjeno radijsko voditeljsko ime.

Nakon showa u Laubi 30. ožujka je organiziran i after party na kojem će DJ biti legendarni Tomo Ricov.

Komentiraj