FOTO: Junior Fernandes i Marta Marija Radić najavili vjenčanje modnom kampanjom za Royal Bride

Marko Dušak

Čileanski nogometaš Junior Fernandes svoju sportsku karijeru gradi u zagrebačkom
klubu Dinamo, a svoju odabranicu Martu Mariju Radić pronašao je isto u Hrvatskoj. Zaljubljeni par odlučio je svoju vezu okruniti brakom. Mladi zaručnici trenutno planiraju vjenčanje, a kako bi oboje zasjali na svoj dan iz snova pobrinuo se hrvatski brand ‘Royal Bride’.

Vlasnica poznate etikete, Ivana Bilić, za lijepu Martu Mariju Radić  pripremila je dvije ručno izrađene vjenčanice koje su izrađene od skupocjene vezene čipke te je za njihovu izradu bilo potrebno sedamdeset metara materijala i dva mjeseca rada.

Inspiracija za Royal Bride kreacije dolazi od modnih revija New Yorka i Londona koje diktiraju trendove te su ove vjenčanice uvijek u korak s vremenom i predstavljaju samo najbolje…

Ivana Bilić ističe kako su ove dvije vjenčanice za nju bile najveći izazov u dosadašnjoj dizajnerskoj karijeri i postale su dio njenih najboljih uradaka.

U jedinstvenom ambijentu zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, Marta i Junior snimili su modni editorijal kroz sve uloge u njihovoj vezi od maturalne zabave, preko mladog para pa do mladenaca.

Poželimo im sreću i mnogo ljubavi…

Komentiraj