Adidas

FOTO: Hrvatski sportaši predstavili adidas athletics Z.N.E. majicu s kapuljačom

Adidas, poznata svijetska tvrtka na području inovacija u proizvodnji sportske odjeće, predstavila je potpuno novu kategoriju proizvoda – adidas athletics.

Maratonka Matea Matošević i hrvatski nogometni reprezentativci Domagoj Antolić, Marko Rog i Ante Ćorić su među prvima isprobali majicu s kapuljačom, tzv. hoodicu, adidas Z.N.E.

Adidas Z.N.E. hoodica dizajnirana je kako bi omogućila maksimalan fokus sportaša u ključnom periodu prije samog natjecanja i u trenucima kada im je to najvažnije te minimalizirala situacije koje odvlače pažnju. Kako bi sportaši ostali mentalno jaki i zadržali koncentraciju pred sam izlazak na teren, pomažu im tri ključna elementa – manjak buke iz okoline, minimalno vizualno ometanje i zaštita od nelagode. Vrhunski način proizvodnje, luksuzna tkanina i upečatljivi dizajn čine hoodicu nezaobilaznom sportskom odjećom, bilo na terenu ili izvan njega.

Predimenzionirana kapuljača izrađena je od dva sloja tkanine koja svojim oblikom eliminira vanjske faktore koji odvraćaju pažnju, održava toplinu i omogućava sportašu da se fokusira. Kapuljača je dovoljno velika kako bi sportaši mogli staviti slušalice na uši i slušati svoju omiljenu glazbu koja im pomaže u fokusiranju prije natjecanja, što je ujedno i sinonim vrhunskih elitnih sportaša. Moderan i odvažan dizajn majice s ‘opuštenim’ rukavima omogućava sportašu slobodu pokreta, a skriveni džep idealan je za osobne stvari. Diskretna etiketa s unutarnje strane sadrži motivirajuću poruku za sve sportaše, slaveći njihovu mentalnu snagu i fokus.

“Novom revolucionarnom kategorijom Adidas na sportske terene donosi potpuno novo shvaćanje tradicionalne odjeće koju sportaši nose prije i nakon natjecanja. Sportaši se pripremaju za nastup pred velikom i strastvenom publikom, stoga im je izuzetno važno zadržati fokus pod neizmjernim pritiskom. Dizajnirali smo adidas Z.N.E. hoodicu i cijelu novu kategoriju kako bismo omogućili sportašima da se posvete svojim strategijama i osobnim ritualima prije natjecanja i fokusiraju se na vlastite izazove. Estetski, naša strast je stvarati proizvode s vrhunski izrađenim detaljima i elegantnim sportskim dizajnom”, rekao je Michael Krapohl, adidas Senior Product Manager.

Adidas Z.N.E. majica s kapuljačom dostupna je u svim adidas shopovima diljem Hrvatske i kod odabranih partnera.

Matea Matošević
Matea Matošević
Marko Rog
Marko Rog
Domagoj Antolić
Domagoj Antolić
Ante Ćorić
Ante Ćorić

Komentiraj