Evo koja su proročanstva babe Vange za 2024. godinu: Atentat na Putina, terorizam u Europi…

Autor:

Screenshot Curiosmos.com

Slijepa proročica Baba Vanga nakon smrti ostavila je za sobom predviđanja za svaku godinu sve do 5079. godine. Bugarka, često nazivana Nostradamusom Balkana, umrla je prije 27 godina, no mnoga njezina predviđanja navodno su se obistinila i dugo nakon njezine smrti.

Međutim, samo mali dio njih zapravo je i zapisan. Ali, to nije spriječilo mnoge da vjeruju u njezina prilično nejasna proročanstva.

Daily Mail piše da će prema proročanstvima babe Vange nadolazeća godina donijeti mnoštvo mračnih događaja, uključujući terorističke napade u Europi, veliku ekonomsku krizu i biološke napade kao i pokušaj atentata na Vladimira PutinaNew York Post piše da je Vanga predvidjela da će ga ubiti netko od njegovih sunarodnjaka. Podsjetimo, Kremlj je u više navrata demantirao nagađanja da ruski predsjednik ima rak i opovrgavao da mu je zdravlje loše.

Vidovnjakinja, koja je oslijepila kada je bila dijete, svjetsku slavu je stekla nakon napada na Svjetski trgovački centar koji je navodno predvidjela.

Za sljedeću godinu predvidjela je i da će Europu zahvatiti val terorizma, ali i da će “velika država” izvesti testove ili napade biološkim oružjem. Mnogi vjeruju da je mislila na Kinu, Rusiju ili pak SAD.

Navodno će doći i do velike ekonomske krize u svijetu, napretka u svijetu medicine i tehnološke revolucije. Mnogi to povezuju s razvojem umjetne inteligencije. Predvidjela je i da ćemo 2304. moći putovati kroz vrijeme, prenosi Danas.hr. 

OZNAKE: baba vanga, vanga

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.