Baba Vanga je predvidjela koronu: ‘Nešto će srušiti čovječanstvo’

Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova “Baba Vanga” bila je bugarska proročica koja je slavu stekla nekim predviđanjima. Rođena je 31. siječnja 1911. godine u makedonskoj Strumici.

Početkom prošle godine je poznata bugarska gimnastičarka Neška Robeva, koja ima neupitno snažan utjecaj u Bugarskoj zbog brojnih uspjeha koje je postigla, i koja je Babu Vangu za njezina života često posjećivala, u javnosti podijelila riječi koje je joj je Vanga rekla prije svoje smrti 1996. godine: ‘Neška, korona će biti svuda oko nas!’ Vidovita žena, koju nazivaju Nostradamus u suknji, joj je prema pričama, rekla da će se na Zemlji pojaviti nešto što će srušiti cijelo čovječanstvo.

A za ovu našu recentnu godinu 2021. predvidjela je Baba Vanga da će biti godina patnje, kataklizmi i velikih katastrofa. Za Donalda Trumpa je prorekla kako će oboliti od misteriozne bolesti nakon što napusti Bijelu kuću.  Prema njenim proročanstvima,  netko će uskoro pokušati izvršiti atentat na Vladimira Putina, a Europljanima prijeti kemijsko oružje. Rekla je i kako će znanstvenici pronaći lijek za rak u 2021. godini.

Živi bili, pa vidjeli.

 

Komentiraj