Elton John i Michael Caine u videospotu pozivaju Britance da se cijepe protiv korone

Britanski National Health Service (NHS), vladina organizacija za javno zdravstvo, angažirala je Eltona Johna (73) i Michaela Cainea (87) u videospotu kojim se potiče ljude na vakcinaciju protiv virusa COVID-19. U 90-sekudnom spotu, glazbena i glumačka zvijezda udružili su se kako bi uvjerili javnost da je vakcinacija sigurna, a sve to prikazano je na pomalo komičan način.

Naime, Elton John dolazi na audiciju za sudjelovanje u vidospotu kojim se potiče javnost na vakcinaciju. Snima nekoliko scena, čak i pjevuši svoj poznati hit „I’m still standing“, da bi mu redatelj koji nije impresioniran onim što je vidio, rekao „Hvala Eltone, javit ćemo vam se“. Elton John  mu na to odgovara „U ovako kratkom vremenu nećete naći nikog poznatijeg“. Već u slijedećoj sceni pojavljuje se Michael Caine koji se u tom trenutku cjepio i koji kaže gledateljima kako „nije boljelo“.

I Elton John i Michael Caine već su se cijepili a poznati pjevač kazao je kako je pristao sudjelovati u vidospotu kako bi pomogao ljudima da shvate prednosti cijepljenja kako bi zaštitili sebe i ljude koje vole. „Što se više ljudi cijepi to su veće šanse da ćemo iskorijeniti nacionalnu pandemiju koronavirusa. Doista je važno znati da je cjepivo prošlo sve nužne zdravstvene i sigurnosne protokole“, zaključio je Elton John.

Komentiraj