Ellen DeGeneres slavi 65. rođendan. Tragična smrt njene djevojke promijenila joj je život

Ellen DeGeneres je američka TV voditeljica, komičarka, glumica, pisac, producenta i LGBT aktivistica. Rođena je 26. siječnja 1958. u Meteyri, Louisiana. Njezina majka, Elizabeth Jane (Pfeffer), radila je kao logoped, a njezin otac Elliot Everett DeGeneres bio je agent osiguranja. Ellen ima brata Vancea, koji također radi na televiziji i vrlo talentiran glazbenik.

U svom showu ugostila je neke do najuspješnijih zvijezda današnjice, ali Ellen se i sama voli otvoriti publici koja ju obožava. Tako je prije nekoliko godina progovorila o tragediji nakon koje je u potpunosti promijenila život. Bili su to njeni najmračniji dani života. Bila je na početku karijere i jedva spajala kraj s krajem u New Orleansu jer nije imala novca, a onda joj je tadašnja djevojka poginula u tragičnoj automobilskoj nesreći.

‘Moja bivša djevojka poginula je u prometnoj nesreći kada sam imala 20 godina i kada sam još konobarila. Živjele smo zajedno, pa dok sam proživljavala najteže dane, morala sam se iseliti iz zajedničkog stana jer si ga sama više nisam mogla priuštiti. Preselila sam u suteren i spavala na madracu koji je bio prepun buha. Pisala sam cijelo vrijeme poeziju i mislila ‘Zašto je prekrasna 20-godišnja djevojka upravo otišla, a došle su grozne buhe?’, izjavila je.

Smrt njezine djevojke rezultirao materijalom za njezin prvi stand up nastup. ‘Samo sam pomislila da bi bilo nevjerojatno da mogu nazvati Boga, postavljati pitanja i dobiti odgovor. Napisala sam sve kako sam se osjećala’, poručila je.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]