Film & glazba
Decoration icon

Russell Crow

Ed Sheeran ispričao kako se jednom toliko napušio sa Snoop Doggom jer ga jednostavno nije mogao odbiti

Autor:

Press

Popularni engleski pjevač ispričao je kako se napušio marihuane sa Snoop Doggom jer je znao da će jednog dana moći pričati kako se napušio s njim. U razgovoru s Conanom O’Brienom za njegov podcast ‘Conan Needs A Friend’, Ed Sheeran je ispričao kako je upoznao Snoop Dogga iza pozornice nakon nastupa u Rod Laver Areni u Melbourneu, u Australiji u ožujku ove godine.

Sheerana je Snoopa upoznao zahvaljujući njihovom zajedničkom prijatelji Russellu Croweukoji se slučajno našao na Sheeranovom koncertu u Melbourneu. “S Russellom Croweom sam nekako stekao prilično bliske prijatelje tijekom godina, a on je jako blizak sa Snoop Doggom.”, ispričao je Sheeran te nastavio: “Zapravo ja uopće ne pušim marihuanu, ali bio sam u svlačionici i bili su jako uporni i stalno me nudili da uzmem dim. Pretpostavio sam da ću u jednom trenutku tijekom večeri ipak uzeti dim kako bih mogao reći da sam pušio sa Snoop Doggom. On je rekao: ‘Želiš li malo?’ Pa sam uzeo malo i ubrzo potom rekao: ‘Ne osjećam se loše, ovo je dobro’. Onda sam dobio još malo, pa još malo, pa još malo. Samo se sjećam da sam ga gledao i u jednom trenutku rekao: ‘Trenutno ništa ne vidim’.”

Krajem rujna je Sheeran objavio novi studijski album ‘Autumn Vatiations’, već drugi nove godine, te ga početkom ovog tjedna objavio nadopunjenom verzijom live bonus pjesama. Bonus dio albuma nazvan je ‘Fan Living Room Sessions’ i sadrži live izvedbe svake pjesme na ‘Autumn Variations’, snimljene i izvedene uživo iz domova 14 njegovih obožavatelja.

 

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.