DOZNAJEMO Vladimir Šeks na hitnoj operaciji

Autor:

16.03.2024., Zagreb - U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinki odrzan je 20. Opci sabor stranke HDZ. Vladimir Seks Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Neva Zganec/PIXSELL

Vladimir Šeks, predsjednik Nacionalnog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ-a Dr. Franjo Tuđman, danas je na hitnoj operaciji. Tri neovisna izvora bliska obitelji rekla su za nacional.hr da je Šeks imao moždani udar, vjerojatno blaži, a četvrti sugovornik blizak obitelji kaže da je Šeks na operaciji zbog ugradnje stenta.

‘To je njegova privatna stvar, ali nije u pitanju moždani udar, već manji operativni zahvat koji je bio unaprijed dogovoren’, kazao je izvor blizak obitelji za nacional.hr.

Koncem veljače HDZ-ovci su obilježili 35. obljetnicu ‘prvog predstavljanja prednacrta programskih osnova te stranke’. Šeks je tada rekao da je na dan tog predstavljanja HDZ stupio na političku pozornicu kao hrvatski državotvorni pokret koji je ubrzo razorio komunistički poredak i poveo hrvatski narod prema ostvarivanju slobodne, neovisne, suverene, demokratske i europske Hrvatske.

Dodao je da je taj skup dočekan od komunističkih agitatora, novinara i vlasti “bjesomučnim i krvožednim pozivima punim mržnje i zahtjevima za zabranu HDZ-a, na sličan način na koji su mentalni nasljednici komunista rigali mržnju na nedavnom mitingu mržnje na Trgu sv. Marka”.

Nećete vjerovati što je Šeks nadrobio o okupljanju mračnih sila, komunističkim agitatorima i zimskom snu…

Sve mračne sile u Hrvatskoj su se okupile da sruše HDZ, ali neće uspjeti, no mnogi se moraju trgnuti iz zimskog sna, treba ulaziti u odlučnu bitku na svim razinama”, ocijenio je.

Uoči početka 20. Općeg Sabora HDZ-a prošlog mjeseca Šeks je komentirao potez predsjednika Zorana Milanovića koji je najavio da se kandidira na SDP-ovoj listi za Sabor te da želi biti premijer. “Gadi mi se, on i njegovo ponašanje, igra ulogu dvorske lude. Ali ništa mu to neće proći, neće mu to proći”, rekao je tada.

‘BANDA, NASILNICI, PIJANCI…’ Milanović odbrusio Šeksu, osvrnuo se i na Karamarka: ‘Fufljavac, godinama su ga ignorirali’

OZNAKE: Vladimir Šeks

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.