Donosimo što se dogodilo tijekom tragedije kod Križevaca – dječaci su bili dobri prijatelji

Autor:

11.05.2023., Novaki Petrovinski - Oko 1:45 ujutro u Novakima Petrovinskim kod Jastrebarskog dogodila se prometna nesreca u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo te je vozac smrtno stradao. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Kao što je Nacional i ranije već izvjestio, u ranim jutarnjim satima u nedjelju, koprivničko-križevačka policija je uhitila jednu osobu nakon smrti 16-godišnjaka u naselju Kostanjevac Riječki. No, portal ePodravina doznaje kako se sve odvilo u iznajmljenom lokalu Joker gdje se slavio jedan rođendan 18-godišnjakinje.

Kako se sada doznaje, na spomenutom rođendanu bilo je nekoliko desetaka osoba. Među njima su se posvađala dvojica prijatelja koja su se na igralištu ispred objekta počeli naguravati. Stariji dječak udario je mlađeg – mlađi se nakon 10, 15 sekundi srušio i više se nije probudio.

“U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Počeo se gušiti i svi su ostali šokirani kad su vidjeli da mu nikako ne mogu pomoći. Za oko pola sata stigla je i hitna koja je dolazila iz Križevaca, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i obitelj nesretno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se fešta pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti“, kažu za lokalni medij mještani.

“Njih su dvojica zajedno došli na proslavu, bili su dobri prijatelji, popili su kavu u kafiću i otišli slaviti. Ovo je velika tragedija, ne možemo vjerovati, svi smo u šoku”, priča pak drugi mještanin.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.