Dodijeljene nagrade Rock&Off, Chui ima album godine, a Bad Daughter pjesmu godine

U petak navečer u Tvornici kulture su dodijeljene nagrade Rock&Off. Bad Daughter, koja je bila nominirana u čak osam kategorija, osvojila je nagradu Pop&Off izvođačice godine, a odnijela je pobjedu i u kategoriji pjesme godine zahvaljujući prošlogodišnjem hitu ‘Bite Your Tongue’.

Chui su sa svojim albumom ‘Zagreb – Berlin’ osvojili nagradu za album godine i za najbolji jazz album u kategoriji Jazz&Off. ‘Zagreb – Berlin’ proglasili su albumom godine i glazbeni kritičari u tradicionalnoj godišnjoj anketi Tjednika Nacional.

Nagrada Rock&Off pripala je bendu Djeca!, u kategoriji Rap&Off slavio je Edo Maajka, a nagradu u kategoriji Elektro&Off nagradu je odnijela Ether. Koncertnim izvođačem godine proglašena je grupa Pips,Chips & VideoClips. HDS ZMP dodijelio je 1500 eura nagrade grupi u kategoriji Veliki prasak koju su ove godine osvojili Tidal Pull. Iskonovu nagradu publike osvojili su Matija Cvek i Eni Jurišić.

Nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena Anti Perkoviću uz prigodan emotivan govor Josipe Lisac. Nagradu je preuzeo sin Ante Perkovića Jug uz pratnju majke Sunčice. Druga nagrada za životno djelo dodijeljena je glazbenom producentu Denisu Mujadžiću Denykenu koji se u podužem prigodnom govoru prisjetio svojih suradnji s brojnim bendovima.

Tijekom ceremonije dodjele nagrade Rock&Off na pozornici su nastupili Ivan Grobenski & Menatl Health Customer Support, Filip Pavić, Hram, Barbara Munjas, Miach i Hiljson Mandela, Eliot Alma, ST!ILLNES, Djeca, Tidal Pull, Bad Daughter i grupa Elemental čijim nastupom je završila svečana dodjela nagrada.

 

 

Komentiraj