Stari/novi župan dubrovačko-neretvanski HDZ-ov Nikola Dobroslavić rekao je u nedjelju kako je pobjeda HDZ-a u županiji i Metkoviću pokazatelj da je Most bio “balon koji se ispuhao”.

Dobroslavić je osvojio 62,93 posto glasova, dok je njegov protukandidat Mostov Nikola Grmoja osvojio 32,82 posto glasova.

“Kao što smo očekivali i najavljivali, ostvarili smo uvjerljivu pobjedu. Građani su priznali naš rad i način na koji smo radili. Vjeruju da ćemo ispunjavati program koji smo iznijeli na izborima, a to ćemo doista tako i raditi. Radit ćemo transparentno i bez demagogije, kao i dosada”, kazao je Dobroslavić.

Također je prokomentirao pobjedu HDZ-a u Metkoviću rekavši kako je taj grad uz Dubrovnik bio izrazito bitna točka za HDZ. ”Pokazuje se da je Most bio balon koji se ispuhao. Požnjeli su onako kao što su sijali”, poručio je Dobroslavić.

Komentiraj

FOTO: HINA/ Nikša MILETIĆ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.