Dobre vijesti za osvajača Oscara, rak mu se povlači

Prije 11 mjeseci 71-godišnji glumac i osvajač Oscara Jeff Bridges objavio je kako mu je dijagnosticiran limfom. Nakon mjeseci liječenja ove vrste raka Bridges je u ponedjeljak objavio na svojoj internet stranici kako je limfom u remisiji ali i kako se u međuvremenu zarazio koronavirusom od kojeg se izliječio.

U rukom pisanoj objavi Bridges je objasnio kako se rak veličine 30 x 22 centimetra smanjio na veličinu malo manju od špekule. Međutim, dodao je kako ga je kemoterapija oslabila te da su se on i njegova supruga tada zarazili i koronom. Zbog toga je pet tjedana proveo u bolnici. „COVID me dobro rasturio ali dva puta sam se cjepio i sada se osjećam daleko bolje“, napisao je Bridges dodajući kako je u nekim trenucima osjećao nepodnošljivu bol ali da se, gledano u globalu, osjeća sretno i veselo.

„Ovaj susret sa smrtnošću donio mi je i pravi poklon. Život je kratak i prekrasan. Ljubav je svugdje oko nas, dostupna je cijelo vrijeme. Samo se treba otvoriti i primiti poklon. Često želimo neki drugi poklon koji nam život ne daje. Pa tko bi želio rak i COVID? Pa… ispada da sam to ja. Ja bih, jer sam morao naučiti više o ljubavi, naučiti o stvarima o kojima ne bih nikada da se nisam razbolio“.

Bridges se ujedno zahvalio medicinskom timu ističući kako su mu omogućili da dovede svoju kći Hayley do oltara na njenom vjenčanju i zapleše s njom bez ičije pomoći.

Za ulogu u filmu „Ludo srce“ Jeff Bridges je 2009. godine osvojio Oscara, te je još šest puta bio nominiran za tu nagradu. Osim kultne uloge u filmu „Veliki Lebowski“,  neke od njegovih najpoznatijih uloga bile su u filmovima „Kralj ribara“, „Iron Man“, „Tron“, „Čovjek zvan Hrabrost“, „Sve ili ništa“ i tako dalje.

Komentiraj