Diamantakos bez prava nastupa za Hajduk protiv Istre 1961 i Osijeka

Novo napadačko pojačanje Hajduka, Grk Dimitris Diamantakos, pričekat će na službeni debi za Bile sve do 3. kola Prve HNL i domaćeg sraza sa Slaven Belupom.

Naime, 27-godišnjak je još u kolovozu 2019. godine u utakmici njemačkog kupa protiv VfB Lübecka (prolaz 7:6 nakon jedanaesteraca) zbog nasilnog prekršaja dobio izravni crveni karton u 120. minuti susreta čime je zaradio tri utakmice suspenzije. Jednu utakmicu kazne je odradio u sljedećoj rundi kupa u kojoj je St. Paulu ispao od Eintrachta iz Frankfurta, a ostale dvije nije mogao odraditi u prvenstvu pa ih je tako prenio prilikom svog dolaska na Poljud.

Trener Igor Tudor tako na Diamantakosa neće moći računati na otvaranju prvenstva u prva dva kola prvenstvene sezone. U pitanju su domaći sraz s Istrom 1961 koji je na rasporedu 16. kolovoza te gostovanje kod Osijeka koje je zakazano za 23. kolovoza.

Na utakmici protiv Zeleno-žutih strateg domaćih zbog suspenzije neće moći računati ni na Marija Vuškovića koji je dobio crveni karton u posljednjem kolu netom završene sezone protiv Inter-Zaprešića, ali ni Jaira koji je na istoj utakmici dobio akumulirani treći žuti karton te utakmicu suspenzije koja se također prenosi u novu sezonu.

Komentiraj