DETALJI MASAKRA NA KAJZERICI: Ilegalnim oružjem pobio cijelu obitelj, poštedio samo svoju bebu

Prema neslužbenim podacima počinitelj šesterostrukog ubojstva na zagrebačkoj Kajzerici je Igor Nađ, koji je prije nego što si je oduzeo život, ustrijelio Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera.

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je riječ o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku s kojim je Josipa bila u vezi te Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze Paolu.

Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.

Šesterostruki ubojica vozio je taksi, ubio je dvije sestre i dijete

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić potvrdio je na izvanrednoj konferenciji za novinare da je šesterostruki ubojica i samoubojica bio je 36-godišnji taksist rođen u Vukovaru koji je imao zajedničko dijete s jednom od žrtava.

“Sinoć oko 21.30 nekoliko dojava o pucnjavi u Cimermanovoj. Dolaskom na mjesto pronađeno šest mrtvih osoba”, rekao je Rašić. Nakon istraživanja došli su do podatka da se jedna osoba može dovesti u vezu s tim djelom. Ta osoba povezana je s jednom od žrtava. Imaju zajedničko dijete koje je pronađeno na mjestu događaja, djelatnici Hitne su ga pregledali i smješteno je u odgovarajuću ustanovu.

Nakon potrage u koju su bili uključeni svi rodovi policije, uključujući specijalnu policiju. Locirali su ga u Brezovici. Nije se predao, nego je počinio samoubojstvo.

Motiv za sada nije utvrđen, istraživanje je u tijeku, a očevid je završen nešto prije 10 sati u petak.

Nije bilo prijetnji niti nasilja od strane počinitelja prema žrtvi. Nije evidentiran za počinjenje kaznenih djela. Jedino je evidentiran za prekršaj remećenja javnog reda i mira na području Trešnjevke. Radi se o obitelji i jednoj mlađoj muškoj osobi za koju moramo utvrditi kako se zatekla u obitelji

Možemo potvrditi da je dijete od jedne od žrtava i od počinitelja. Zločin je počinjen ilegalnim oružjem

Intenzivnim traganjem smo ga locirali, uočili i pozvali na predaju. Izašao je iz vozila i izvršio samoubojstvo u neposrednoj blizini, izvan vozila”, rekao je na konferenciji Marko Rašić.

Podsjetimo, šest je osoba ubijeno u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete. Sedmomjesečna beba jedina je preživjela masakr. Ubojica je počinio samoubojstvo jutros oko četiri sata na području Brezovice.

KRVOPROLIĆE NA KAJZERICI: Ubojica počinio samoubojstvo, ubijene 3 žene, 2 muškarca i dijete

PREDSJEDNICA: “Zgrožena sam strašnom tragedijom u kojoj je bešćutno pobijena obitelj”

BANDIĆ O MASAKRU NA KAJZERICI: “To je pojedinačni incident, Zagreb je siguran”

STANOVNICI KAJZERICE U ŠOKU: “Kad ubiju jednog čovjeka je tragedija, ovo je nešto neopisivo”

Komentiraj