Cijepljeni Astrazenecom neće moći gledati nastup Brucea Springsteena na Broadwayu

Obožavatelji Brucea Springsteena koji su primili cjepivo AstraZeneca protiv koronavirusa neće moći prisustvovati njegovim koncertima na Broadwayu jer Američka Agencija za hranu i lijekove još uvijek nije odobrila to cjepivo u SAD-u.

Kao što je najavljeno prošlog tjedna, Springsteen On Broadway  je njegov koncertni show koji bi trebao dobiti svoj nastavak već od 26. lipnja ove godine. Springsteen će nastupiti u St. James Theatreu.

Međutim, kupnja ulaznica za predstave koje počinju 26. lipnja omogućena je svim obožavateljima koji su primili cjepivo, ali se ne odnosi na sve jednako. U novoj izjavi za javnost iznesen je podatak da primljeno cjepivo mora biti na popisu odobrenom od strane FDA (Američka Agencija za hranu i lijekove) u Sjedinjenim Državama, a cjepivo AstraZenece još uvijek nije certificirano u SAD-u iako su to cjepivo primili milijuni građana širom svijeta.

Ako odobrenje FDA stigne prije rujna, obožavatelji će moći kupiti ulaznice i biti će im omogućen ulaz na koncertni show Brucea Springsteena na Broadwayu. U protivnom morat će pričekat odobrenje Američke Agencije za hranu i lijekove.

Nevezano za ovu vijest, Springsteen je nedavno potvrdio da bi uskoro mogao biti objavljen njegov novi album iako je album ‘Letter To You’ objavljen prije nešto više od šest mjeseci. Prije nekoliko  dana  Springsteen se pojavio kao gost u pjesmi ‘Dustland’ grupe The Killers, obradi pjesme ‘The Distland Farytale’ grupe Las Vegas iz 2009. godine.

Komentiraj